Dermapen 4Dermapen 4
Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Med Dermapen4 kan man behandla: Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia, återfuktar och  få fin lyster och glow.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.

Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.
Ansikte 2395:- Ansikte & Hals 3195:-

Dermapen 4 Lyx
Standard behandling Dermapen inklusive vial/och eller peel/10 minuter L.E.D FACE
Vialer - koncentrerade serum för ytterligare förstärkt effekt av din Dermapen behandlning såsom;
Vitalisering och förbättring av ålderstecken, Intensiv återfuktning och fräschör, Åldrad hud och behandling av ärr, Ojämn hudton och pigmenteringar och problemhy med akne.

Kemisk peeling - perfekt efter Dermapenbehandlingen för att reducera fina linjer och orenheter,
jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster samt ljusar upp pigmenteringar.

LED mask med rött och nästan rött infraljus har följande effekt på huden;
Ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.

75 min 3195:-